Hoe te verwijderen een Acura Integra Contactschakelaar

November 11

Uw Acura Integra Contactschakelaar mogelijk moet worden vervangen na vele jaren van gebruik. De schakeloptie zal vaak plotseling sterven zonder waarschuwing. Wanneer dit gebeurt, zult u kunnen de gebruikelijke één muisklik geluidssignaal wilt horen wanneer u crank in eerste instantie de motor. Vervanging schakelaars kunnen worden gekocht bij Honda als uw schakeloptie de transponder sleuteltype schakelaar gebruikt. Als u een oudere Contactschakelaar eigendom, kunt u de schakeloptie en cilinder vergadering van de meeste auto onderdelen winkels kopen. Hoe dan ook, is het verwijderingsproces hetzelfde.

Instructies

• Verwijder de schroeven aan de onderzijde van de stuurinrichting kolom dekking.

• Pull-down op de stuurinrichting cover van de kolom te verwijderen.

• Duw de punch-pin in het gat toegang onder de vergadering van de schakelaar van de ontsteking. Dit zal duwen op het tabblad Introductie op de vergadering van de schakelaar.

• Wig de platte tip schroevendraaier onder het gezicht van de ontsteking cilinder waar de sleutel wordt ingevoegd. De ontsteking cilinder en switch vergadering uit de stuurkolom wrikken met een schroevendraaier flat-tip terwijl het handhaven van de druk op de punch-pin. Dit kan je te trekken van de cilinder en schakelen uit de stuurkolom.

Tips & waarschuwingen

  • Wanneer de punch-pin te glijden naar het gat toegang, wees voorzichtig dat u niet doen bedrading onder de stuurkolom knijpen. Alle bedrading ommanteld en beschermd moet worden, maar als je niet voorzichtig bent, u kunt knijpen of steken door het beschermend omhulsel.

© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com