Hoe maak je een cilinder, rechthoek en piramide in Autodesk Maya

September 5

Voor mensen die zijn creatief en hebben computervaardigheden is Autodesk Maya een krachtige 3D-modellering en animatie software. Een individu kan zijn of haar eigen virtuele wereld, wier enige beperking de verbeelding van de gebruiker is maken. Toch, voordat een persoon kunt maken deze werelden, leren van de fundamentele structuren zoals hoe maak je een cilinder, rechthoek en piramide in Autodesk Maya vormt de basis voor alle andere modelleren.

Instructies

Opening Autodesk Maya

1 Open de toepassing van de software Autodesk Maya. Kies "Start" menu van het belangrijkste besturingssysteem.

2 Kies "Autodesk" uit het programmamenu.

3 De software van Autodesk Maya activeren door te klikken op "Autodesk Maya" in het menu van het programma Autodesk en selecteer vervolgens "Maya" in dat menu.

Het maken van een cilinder

4 Kies het tabblad "Polygonen" vanuit het hoofdmenu scherm tabbladen.

5 Selecteer het gereedschap van de "Veelhoek cilinder" in het tabblad veelhoek.

6 Teken de basis cilinder op de grid door de linkermuisknop ingedrukt te houden totdat u de juiste grootte voor de basis van de cilinder. Dan, laat de muisknop los zodra de grootte optimaal is.

7 Aanpassen van de hoogte van de cilinder door de muis te bewegen over de cilinder base en houdt u de linkermuisknop ingedrukt terwijl u de muisaanwijzer omhoog en weg van het raster beweegt. Laat de linker muisknop los wanneer de cilinder de juiste maat is. Nu moet je een cilinder in Autodesk Maya.

Het maken van een rechthoek

8 Selecteer de "Veelhoek Cube" gereedschap Veelhoek tabblad menu in Autodesk Maya.

9 Verplaats de muisaanwijzer naar de plaats op de grid gewenste om de rechthoek te tekenen.

10 Klik op de linker muisknop, houd deze ingedrukt en beweeg de muis in een willekeurige richting om de basis voor de rechthoek.

11 Verschuif de muis over de rechthoek base en houd de linker muisknop ingedrukt. Verplaats de muisaanwijzer omhoog en weg van het raster te trekken van de hoogte van de rechthoek. Laat de muisknop los zodra u de juiste hoogte.

Het maken van een piramide

12 Kies het "Veelhoek piramide" gereedschap Veelhoek tabblad.

13 Plaats de muis op de plaats op de grid waar u wilt tekenen van de piramide.

14 De linkerknop van de muis ingedrukt en verplaats het een willekeurige richting om te bouwen van de basis van de piramide op de grid. Als u eenmaal de juiste grootte voor de base release de linker mouse button.

15 Plaats de muisaanwijzer op de piramide-base en klikt u op de linker mouse button. Nu het punt van de muis te verplaatsen omhoog en weg van het raster om de juiste hoogte van de piramide. Laat de muisknop los wanneer u de juiste hoogte voor de piramide.


© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com