Hoe te zetten een Alternator-riem terug op een Buick

August 14

De alternator-riem op uw Buick reist binnenkant van de groeven op de riemschijf Dynamo. De alternator-riem wordt aangedreven door de krukas. Wanneer de motor is aangezwengeld en uitgevoerd, de krukas draait de alternator-riem over de riemschijf Dynamo. Zoals de alternator-riem is reizen binnenkant van de riemschijf, is de alternator in staat om te functioneren en besturen van de spanning op de batterij. Wanneer de alternator-riem scheuren of onderbrekingen, het zal moeten worden vervangen.

Instructies

• Open de motorkap en veilige de vergrendeling staaf gehechtheid aan de vergrendeling groef aan de onderzijde van de kap.

• Zoek de alternator op de voorzijde van de motor. De Buick alternator heeft een aanpassing beugel onder de alternator. Los de borgmoer op de bodem van de beugel van de aanpassing met de 3/8-inch schijf ratchet en een aansluiting 3/8-inch schijf.

• Zoek de bout van de aanpassing aan het einde van de aanpassing beugel. Draai de aanpassing bout helemaal door te draaien aan de bout tegen de klok in. Als u zijn het losdraaien van de bout van de aanpassing aan het einde van de beugel aanpassing de alternator zelf zal gaan naar de passagierszijde van de motor.

• Schuif de alternator-riem terug over de riemschijf Dynamo. Dan draai de bout aanpassing met de klok mee totdat de alternator-riem volledig krap is. Controleer de krapte van de riem door naar beneden te duwen op de band met de hand. De gordel moet niet meer dan 1/2 inch vertraging in het.

• Draai de borgmoer op de alternator beugel. Crank de motor en inspecteren de alternator-riem als de motor draait om ervoor te zorgen dat de gordel zitten rond de riemschijf Dynamo blijft. Laat de motor lopen voor ongeveer 1 minuut vervolgens zwenking op vandoor. Sluit de motorkap.

Tips & waarschuwingen

  • Als de alternator-riem off van meer dan alleen de alternator riemschijf komt, gebruik het diagram dat zich bevindt boven de koelkap om te installeren van de Dynamo riemschijf rond de andere katrollen.

© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com