Riem instructies voor een Chevy Truck

January 20

Riem instructies voor een Chevy Truck

Een serpentijn gordel is een enkele auto aandrijfriem dat de bevoegdheden van de gemeenschappelijk in late model GM voertuigen accessoires. Riem instructies voor een Chevy truck laten zien hoe je wikkel de interne lus rond alle accessoire katrollen. Instructies aan de serpentijn gordel in een Chevy truck zijn belangrijk omdat de katrollen correct inwikkeling verwarrend kan zijn. Doen zonder hen kan resulteren in fouten, die de motor beschadigen kunnen als niet links vastgelegde.

Instructies

• Open de kap van de Chevy truck. Ontkoppel de batterij. Vinden de alternator. Het is gelegen aan de voorzijde van de motor, links van centrum bij de bovenkant. De alternator is een geribbeld buitenste schil en door deze functie kan worden onderscheiden.

• Zoek de spanning riemschijf gevonden onder de riemschijf van de alternator. Het zal worden aan het einde van een korte armatuur. Aan de voet van de armatuur is een plek om de 3/8-inch schijf van de ratchet moersleutel invoegen. Zet de ratchet moersleutel in deze opening en druk naar beneden op het handvat om de bout los te maken.

• Trek de serpentijn gordel uit de alternator riemschijf wanneer u omlaag op de ratchet moersleutel ingevoegd in de spanning riemschijf armatuur duwen. Wanneer de spanning riemschijf wordt ingedrukt, zal de gordel los genoeg om het te verwijderen van de riemschijf Dynamo. Verwijder de serpentijn gordel van alle van de riemschijven zodra de spanning is verwijderd door het te bevrijden van de riemschijf Dynamo.

• Onderzoeken van de gordel voor slijtage. Indelen de gordel op een vlakke ondergrond met de geribbelde kant wijst omhoog. Onderzoeken de ribben op scheuren of ontbrekende stukken die zijn gescheurd. Houden van de gordel in uw handen en buig het zodat u barsten die mogelijk niet zichtbaar zien kunt als het flat is aangelegd. Schade of kraken getuigt van slijtage en geeft dat een nieuwe band moet worden geïnstalleerd.

• Zoek het serpentijn gordel routering diagram vindt u meestal op het etiket van de specificaties op de radiator guard aangebracht. Beginnen met de bovenste rechts riemschijf en route van de gordel bewegen met de klok mee totdat u de spanning riemschijf en Dynamo riemschijf bereiken. Leg de ratchet moersleutel terug in de spanning riemschijf armatuur en druk naar beneden. De gordel glijden over de spanning riemschijf en vervolgens de alternator riemschijf en laat de ratchet moersleutel.

• Testen van de spanning van de nieuwe serpentijn gordel. De gordel moet worden als strak als niet strakker dan de oude gordel voordat het werd verwijderd. Aanpassingen aan de spanning kunnen worden gemaakt op de spanning riemschijf armatuur. Om aan te passen de spanning die u wilt verwijderen eerst de gordel van de riemschijf Dynamo en pas vervolgens de armatuur vóór resetten van de riem en de spanning opnieuw controleren totdat juiste.

Tips & waarschuwingen

  • Forceer niet de spanning riemschijf. Vervang een riem die tekenen van slijtage toont. Reinig de riemschijven en serpentijn gordel met carburateur schoner voordat u opnieuw installeert. Gebruik een C-klem om voorzichtig een serpentijn gordel op zijn plaats houden terwijl de routering.
  • Eerst kan een serpentijn gordel onderhoud zonder het loskoppelen van de accu resulteren in een elektrische brand in de kabelboom. Installeren van een versleten of beschadigde serpentijn gordel, kan dit leiden tot een breuk in de riem en het verlies van accessoires tijdens het gebruik.

© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com