Tips over een G7 Canon Camera

March 28

De Canon G7 is een geavanceerde point-and-shoot digitale camera met een 10-megapixel sensor en een 6 x optische zoom. De camera is ontworpen om te proberen te overbruggen van de kloof tussen eenvoudig punt en shoot camera's en meer geavanceerde SLR camera's. Professionele fotograaf John Fielder is gekend om de G-serie camera's gebruiken als een back-up. De G7 werd stopgezet in 2007.

Besparing van de macht

De energiebesparende instellingen voor verschillende schieten scenario's wijzigen. De G7 zal is ingesteld op automatisch afsluiten na drie minuten als u een foto niet neemt. U kunt deze functie uitschakelen voor scheuten die vereisen meer prep werk of poseren onder Menu, stroombesparing, of u kunt verkorten de lengte tot 10, 20 of 30 seconden, een minuut of twee minuten, als u wilt om uit te breiden batterij lengte.

Panoramische foto's schieten

De mode dial gebruiken om te kiezen van de Panorama functie van de G7; het ziet eruit als twee vensters gelaagde boven op elkaar. Dit wordt ook wel genoemd de steek de modus Scriptassistentie en kan worden gebruikt om te schieten panoramische landschappen. U kunt de draaiknop om te kiezen van de overlapping instelling; de camera kan schieten horizontaal van rechts naar links of van links naar rechts, of verticaal van boven naar beneden of van beneden naar boven. Na het kiezen van de instelling, de eerste foto nemen het schot samenstellen zodat deel van de nieuwe afbeelding de vorige dia in de zoeker overlapt en schieten de volgende afbeelding. Tot 26 beelden zijn geschoten en gestikt samen met de meegeleverde software.

Autofocus modi

Wijzig de autofocus modi afhankelijk van wat je schieten. De G7 heeft een belangrijkste negen-zone raster autofocus-modus, een flexibele modus die gebruikmaakt van de center autofocus zone en een gezicht-detectie-modus. Als u wilt wijzigen de autofocus-modus, druk op de knop op de achterzijde van de camera die ziet eruit als een plusteken en gebruik de draaiknop om te draaien op een van de drie modi.


© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com