Wat oorzaken krokant olie in een auto?

March 22

Wat oorzaken krokant olie in een auto?

We hebben allemaal gehoord het gezegde, "If it broke Ain't, don't fix it". Dat advies is niet van toepassing, echter, als u wilt hebben betrouwbare vervoer. Regelmatig veranderen van de olie in uw auto is essentieel voor de levensduur van de motor van de auto. U zal uw auto's garantie ongeldig maken als je niet gewone olieveranderingen krijgt. Het licht van de olie op uw dashboard is een gevaar signaal, niet een herinnering dat een olieverversing. Een krokant olie residu storting op uw peilstok is een indicator van een potentieel ernstige probleem in uw motor op de loer.

Blik

Schone olie is soepel en transparant. Als uw olie de kleur van espresso is, is het tijd voor een verandering. Volgens Machinerylubrication.com betreft, kan de blaasjes of korst op een auto olie peilstok antivries lekken in uw motor aangeven. "Een eenvoudige manier om op te sporen van water in gebruikte motorolie is om een daling van de olie van de peilstok zetten een hete uitlaatspruitstuk. Als het gekraak (klinkt als spek frituren) Dit is een indicatie van waterverontreiniging. ««Beware dat sommige risico is dat de daling van olie kan ontbranden.»

Geur

Je weet dat het is tijd om te veranderen van uw olie wanneer het is dik als melasse en ruikt naar bedorven kaas. De geur geeft aan dat uw olie oud is. Als uw olie een geur van diesel heeft, worden betrokken. U wellicht een lekkage.

Gevoel

Olie smeert en beschermt metalen onderdelen van uw motor. Maar na verloop van tijd afbreekt warmte de olie, wat resulteert in metalen schuren. Wrijf de olie tussen je vingers. Als het voelt stenig, de olie bevat vuil en sediment deposito's. Een olie verandering is in orde.


© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com