Hoe om te selecteren van een nokkenas

September 9

Hoe om te selecteren van een nokkenas

Om te kiezen van de best mogelijke remnokas, moet u weet precies welke specificaties die je wilt. Want er zijn kunnen sommige veel verschillende soorten nokkenassen, vinden van de juiste een uitdagende inspanning. Er zijn verschillende dingen om na te denken over wanneer het proberen om te beslissen welke remnokas is het beste geschikt voor u. Alles wat je hoeft te doen is het volgen van een korte controlelijst van dingen om te overwegen op een nokkenas.

Instructies

• Bepalen welke maat u wenst. De grootte van de nokkenas heeft geen invloed op de lift van het voertuig, maar eerder, de duur en de duurzaamheid die het zal na verloop van tijd. De grootte van de nokkenas zal niet hebben een effect op de kwaliteit van het voertuig niet. Het is gebaseerd op de hoeveelheid stroom achter de cam op een bepaald moment gewenste. Bij het kiezen van een nokkenas, bepalen als u wilt meer uitgeven voor extra kracht.

• Bepalen van uw voertuig RPM bereik. Alle belangrijke aspecten van het voertuig moeten hetzelfde RPM bereik hebben om optimaal uitvoeren. Je moet nooit een nokkenas van één RPM bereik met een cilinderkop van een ander RPM bereik koppelen. Alles moet worden geregeld in de sweet spot van RPM bereiken. U moet oppassen niet te komen niet overeen als dit in schade aan het voertuig als geheel resulteren kan.

• Bepalen wat uw merk en model is. Dit is een willekeurige factor zoals vele voertuigen op dezelfde manier werken. Echter, bepaalde webcams zal niet functioneren hetzelfde afhankelijk van uw model. Voer een cam door een vertrouwde mechanic voordat u probeert te installeren om ervoor te zorgen dat er de beste cam te worden gebruikt in uw specifieke voertuig. Deze stap is grotendeels optioneel, maar het helpt om ervoor te zorgen dat je cam de absolute beste keuze voor u is.


© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com