How to Fix een audiofiele CD-wisselaar

February 21

How to Fix een audiofiele CD-wisselaar

Een audiofiele CD-wisselaar is een bijzonder handig hulpmiddel voor lange weg trip doordat u meerdere cd's in uw CD-wisselaar wordt geladen zodat uw autostereo-installatie rechtstreeks vanaf een CD naar de volgende, nooit vereisen u om de cd's fysiek te wijzigen wordt verplaatst. Als met elk ander elektronisch apparaat, kan een audiofiele CD-wisselaar storing. Voordat u uw apparaat vervangt, gebruik dit artikel als een gids voor drie deas op hoe te doen herleven uw audiofiele CD-wisselaar.

Instructies

• Reset uw audiofiele CD-wisselaar. Als u problemen ondervindt met uw apparaat, moet u eerst het apparaat, dat zal duidelijk het apparaatgeheugen hersteld. Als u het apparaat opnieuw, haal het netsnoer uit de achterkant van het apparaat voor 10 tot 30 seconden, sluit het weer aan, en zet het apparaat aan. Test het apparaat om te bepalen of de CD-wisselaar resetten opgelost uw probleem.

• Reinig de CD-wisselaar laser. De laser is het apparaat dat fysiek wordt gelezen en de informatie vandoor naar de compact disk. Als de lens onjuist functioneren is, zal het niet kunnen om te lezen het CDs. gebruik een CD laser reinigingsset om uw audiofiele CD-wisselaar de lens schoon te maken. U kunt kopen een laser reinigingsset van elke elektronica-retailer, zoals Best Buy, en over het algemeen detailhandel tussen $15 en $20 (Zie aanvullende bronnen). Controleer ook of alle schijven die u probeert af te spelen zijn schoon en vrij van krassen. Zodra de laser schoon is en u beschikt over een onbevlekte CD in plaats, test u het apparaat.

• Controleer de datakabel die de autostereo-installatie verbindt met de CD-wisselaar om ervoor te zorgen veilig is aangesloten op zowel de wisselaar en de stereo-installatie. Om te testen de integriteit van de kabel zelf, moet u de kabel treffen om een geautoriseerde auto stereo elektronica bedrijf, waar het kan worden getest met gespecialiseerde elektronica apparatuur.


© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com