Hoe maak je een digitale TV-antenne

January 30

Welkom in de wereld van high-definitietelevisie. Met analoge signalen steeds verouderd, neemt HD nu uw TV kijkervaring naar een geheel nieuw niveau. Met de scherpe foto, de levendige kleuren en de helderheid van de beelden ziet uw films nooit er hetzelfde. De juiste apparatuur is de eerste stap om te genieten van deze nieuwe technologie. Een van de meest kostenbesparende manieren om aan de slag is te weten hoe maak je een digitale TV-antenne. Eenmaal voltooid, uw films komen tot leven en u zult genieten meer weten dat u de antenne gebouwd.

Instructies

• Snijd de 1" door 2" inch stuk hout op 48 inch in lengte. Meten van het centrum en Markeer elke 7 inch een locatie voor de vier strikjes te worden gemonteerd.

• Het hoofd van de kapstokken afgesneden en strek de draad. Knip de draad in 14 inch stukken. Zand het midden van elke draad ongeveer 2 duim. Buig de draad in het midden aan de vorm van een V zodat elke kant precies 7 inches lang is en de geschuurd gebied in het midden van de bocht is.

• Schroef de 2-inch schroeven met sluitringen ongeveer driekwart van de manier waarop in het hout, twee op elk merk. Dit zal worden gebruikt voor het monteren van de V-vormige strikjes aan het hout.

• Snijd de gelaste draad tuin hek in een vierkant 2 x 3 voet en afvlakken curven of bochten in het hek. De achterkant (zijde tegenover de schroeven en onderlegplaatjes) van 1 x 2 bord centreren de het hek lange manieren met het nauwe gedeelte van de omheining worden de twee zijden. Nieten het hek om de Raad van bestuur aan elk uiteinde en elke 3 inch.

• Mount de bowtie staven op elke schroef locatie, de middelste set van schroeven voor de transformator overslaan. Zorg ervoor dat elke V gevormd bowtie identiek in vorm en grootte, is zodat de antenne goed zal worden afgeschaft.

• Met behulp van de resterende kapstokken, een kapstok verbinden met de bovenkant overgebleven bowtie en kruis aan de rechterkant en sluit de dezelfde draad aan de twee middelste strikjes en de schroef van het centrum aan de rechterkant. Terug over te steken naar de onderkant linker bowtie en draai van elke verbinding. Zorg ervoor dat de kapstok is geschuurd waar het maakt verbinding met elke schroef.

• Herhaal het hierboven beschreven proces, slechts beginnen met de bovenste rechts boog, over te steken en sluit de linkerzijde midden strikjes en center schroef. Cross terug naar de onderste juiste bowtie verbinding. Zorg ervoor dat de kapstok is geschuurd waar het maakt verbinding met elke schroef. De elektrische tape gebruiken te isoleren waar de draad cross over de draad in de bovenstaande stap zodat ze maken geen contact.

• Sluit de transformator aan op de twee center schroeven. Een definitieve controle van elke bowtie voltooien en zorg ervoor dat de afstand of de spread is dezelfde meting op elk bowtie.


© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com