Hoe op te sporen satelliet telefoons

January 14

Satelliet telefoons zijn in wezen mobiele telefoons waarmee rechtstreeks verbinding kunnen maken met een communicatie satelliet in plaats van dwars met de gebruikelijke GSM netwerken. Dit maakt deze telefoons onschatbare waarde op plaatsen waar er niet reguliere mobiele telefoon dekking. Deze telefoons zijn echter nog steeds gemaakt met GPS chips, zodat ze kunnen worden gevolgd door GPS-satellietsystemen. Als u vinden dat u nodig hebt om een satelliettelefoon vinden, zijn er manieren waarop u kunt doen het.

Instructies

• Vinden een trackingservice via het Internet die de satelliettelefoon zal vinden. Websites zoals Satellite-GPS-Locator en het mobiele Tracker zijn twee goede plaatsen om te beginnen uw zoektocht naar een trackingservice.

• Typ in het nummer van de satelliettelefoon, evenals het land dat it 's supposed to in bevinden. Druk op "Enter" om te zoeken naar de locatie van de telefoon.

• Bekijk de resultaten van de zoekactie. De service moet geven u een geschatte locatie voor waar de satelliettelefoon zich bevindt op het tijdstip van de zoekopdracht.

Tips & waarschuwingen

  • Lees de kleine lettertjes op de Drijver van uw telefoon. Zorg ervoor dat het niet beperkt tot grote mobiele telefoonnetwerken of landen, tenzij u zeker weet dat de satelliettelefoon die u wilt is binnen het gebied dat betrekking heeft op de tracker.

© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com