Zelfgemaakte koude lucht inductie

April 21

Zelfgemaakte koude lucht inductie

Een koude lucht-opname koppelen aan uw voertuig zal helpen toevoegen PK en voor een betere rit te maken. De meeste auto's komen met de stukken reeds ingebouwde instellen van uw inname van koude lucht zonder dat hoeft te worden ook invasieve aan de binnenkant van uw motor baai. Dit proces kan worden gedaan door iemand bekend met de binnenkant van een motor baai in ongeveer dertig minuten.

Verwijdering en installatie

U moet verwijderen van uw air-box van de vergadering. Lucht vakken zijn ontworpen voor een gat dat lucht van buitenaf in de luchtfilter en klik vervolgens in de motor filteren zal. Trekken uit de doos en lucht luchtfilter laat dat gat en ook een regel voor u te kunnen hechten uw kegel.

Een kegel, de spons-achtige luchtfilter op uw favoriete auto's verschijnt, zal hechten aan de slang die voorheen naar uw air-box leidde. U kunt dit toevoegen met behulp van een slangklem vastmaken beneden de kegel als de kegel over de slang glijden zal en vervolgens klem tot zorg voor een goede pasvorm. Als u problemen ondervindt, kunt u een plastic pijp van uw hardware winkel die verschillende lengtes aan elke kant heeft te schuif in de slang en worden geklemd en laat u de kegel indrukken op echter, zal u wilt controleren uw grootte als dit het geval is.

Zodra u het beslag hebt gemaakt, is de installatie voltooid. Beginnen met de auto en druk op op het gaspedaal met de kap geopend om ervoor te zorgen dat de montage tussen de slang en de kegel is beveiligd, als de motor revving zal maken de slang zuigen lucht en verplaatsen van de kegel. Als de kegel niet is beveiligd, kan het eraf vallen of schudden onhandig en, als dit het geval is, moet u om aan te passen de montage veiliger maken.


© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com