Auto terugneming Tips & Trucs

August 9

Gelde een auto is als een spel van kat en muis. Als u de repossessor (repo man), dan bent u de kat terwijl de niet-coöperatieve auto-eigenaar de muis is. Verbintenissenrecht toelaat auto's worden teruggenomen, met name als de eigenaar (lening kredietnemer) achter op zijn betalingen.

Laten we eens een kijkje bij enkele van de auto terugneming tips en trucs vaak gebruikt door repo jongens en welke stappen hij zal nemen uw auto te vinden.

Satelliet Tracking

Veel van de hedendaagse auto's zijn uitgerust met satelliet tracking, waarmee stuurprogramma's om te reizen van punt naar punt zo goed over signaal voor hulp in geval van problemen. Bijvoorbeeld, kunnen repo jongens roepen de hulp van een dienst als OnStar voor het bijhouden van uw genetisch Gemodificeerd product, op voorwaarde dat u deed de batterij niet eerst verbroken.

Satelliet naleving

Moderne technologie in combinatie met het Internet heeft het gemakkelijker gemaakt voor repo jongens uw auto te vinden. Alles wat ze hoeft te doen is aanmelden, ga naar Google maps en zoom tot waar u wonen of werken. Sommige kaarten bieden uitzicht op straat, die helpen kunnen om te vinden uw auto of op zijn minst geven de repo man informatie over nabijgelegen parkeergarages waar u uw auto kan hebben verborgen.

Regelrechte misleiding

Als het gaat om uw auto te gelde, verwacht niet een moraal clausule zodat repo mannen van het nemen van uw auto. Kijken vanuit hun oogpunt: als u willen afzien van uw voertuig, dan de repo man doen wat nodig is zal om de auto terug te nemen namens de financieringsmaatschappij.

Een truc is om u op uw mobiele telefoon bellen en vertellen u dat hebt u een levering bij u thuis. Wanneer u thuis in de auto die zij willen terugneemt komen, hebt dan u gedreven in hun val.

Een andere methode is om te nemen wat lijkt een normale pick-up truck en converteren die binnen een minuut tot een repo vrachtwagen. Een verborgen wrecker eenheid onder de vrachtwagen blijkt en kan worden aangesloten op elke auto worden teruggenomen. De waakzame eigenaar is verbijsterd als wat lijkt op een standaard truck plotseling transformeert in een repo vrachtwagen, karten weg hun voertuig.

Waarschuwingen

Staat wetten beschermen beide partijen in het geval van een voertuig terugneming. De meeste staten eisen de repo man zich identificeren en tonen u documentatie manipulatiefouten te nemen van uw auto. Fysieke kracht kan niet worden gebruikt; Als u weigert te overhandigen van uw sleutels, wees gerust dat de repo man waarschijnlijk al had een slotenmaker ontneemt hem een set. Verwijder alle documentatie en persoonlijke bezittingen van het voertuig, wanneer het is teruggenomen; u wellicht problemen waarbij deze items later worden opgehaald. Ken uw rechten en blijf altijd binnen de wet. In geval van twijfel, bel de politie.


© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com