Hoe controleer ik foutcodes voor een ' 95 Cutlass Supreme?

January 7

Hoe controleer ik foutcodes voor een ' 95 Cutlass Supreme?

De 1995 Cutlass opperste dateert van voor de huidige generatie van on-board diagnose codes, zodat de huidige OBD-II-scan tools op de markt, zal niet in staat zijn te begrijpen zijn foutcodes. Deze scanners zijn niet compatibel met de omgekeerde. Moet u een diagnostische scanner vloeiend OBD-ik. Deze hulpprogramma's zijn nog steeds beschikbaar vanaf 2010, en kunnen online worden gevonden. Het proces waarbij wordt gecontroleerd van de foutcodes is fundamenteel het zelfde als voor hedendaagse voertuigen die gebruik maken van de huidige codering diagnosesysteem.

Instructies

• Sluit de scanner kabel aan de diagnostische scanner. De scanner inschakelen.

• Draai de sleutel in het contactslot. Dit staat gegevens toe voor het streamen van het diagnosesysteem voor de OBD-ik. Dit duurt slechts een seconde of twee.

• Lees de code zoals deze wordt weergegeven op het scherm van de scanner. Schrijf het op, en de code online te vinden van een definitie opzoeken. Er zijn tal van sites die deze codes archief.

Tips & waarschuwingen

  • Als u problemen ondervindt bij het lokaliseren van een OBD-ik scanner, kunt u code-lezing software downloaden naar uw laptop. Om uw laptop als een diagnostische code lezer gebruikt, moet u om te kopen een assemblagelijn diagnostische Link-kabel aan de Cutlass diagnostische poort verbinden met uw laptop USB-aansluiting.

© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com