Wat zijn de tekenen van brandstof Injector problemen op een 6.0 Diesel?

December 6

Wat zijn de tekenen van brandstof Injector problemen op een 6.0 Diesel?

Na verloop van tijd zal de brandstof injectoren op uw Ford 6.0 diesel motor moeten worden vervangen. Brandstof injectoren zijn ingewikkeld delen met een aantal kleine onderdelen die als uw vrachtwagen leeftijden slijten kunnen en mileage verhoogt. Er zijn verschillende tekenen om te zoeken naar als u denkt dat de brandstof injectoren op uw dieselmotor zijn verslijten of wellicht worden vervangen.

Lekkende

Diesel brandstof injectoren kunnen ontwikkelen lekken, veel de zelfde manier gewone benzine brandstof injectoren doen. U kunt een lekkende brandstof injector hebben als u regelmatig brandstof rond de motorruimte van uw vrachtwagen ruiken of kleine poelen van brandstof onder de motor gebied hebben gemerkt.

Roken

Slechte brandstof injectoren zal van invloed zijn op de hoeveelheid brandstof die uw motor bereikt. Als teveel brandstof in de motor is krijgen en niet verbrand volledig omhoog, kan je uitlaat kleuren om te worden blauw, wit of zwart als gevolg van het brandstofmengsel wijzigen. Als uw vrachtwagen is roken of het blussen van een ongewoon hoog gehalte van de uitlaatgassen, Controleer uw brandstof injectoren.

Brandstofverbruik

Als uw brandstof injectoren zijn niet goed functioneert, hetzij door lekken of dumpen van teveel brandstof in uw motor, gaat uw brandstofverbruik te verminderen. Als u merkt dat uw vrachtwagen krijgt niet dezelfde soort brandstof kilometers het is of met verscheidene mijlen op een gallon is gedaald, zal u wilt uw brandstof injectoren gecontroleerd door een monteur hebben.

Slecht uitgevoerd

Soms een brandstof injector verstopt raakt en geeft niet de motor met genoeg brandstof. Als uw voertuig begint te lopen slecht, kan hoesten en sputteren, u wilt controleren uw brandstof injectoren alsook om ervoor te zorgen dat het voertuig krijgt genoeg brandstof.


© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com