Hoe maak je een Disco in "Cafe wereld"

August 14

"Cafe World is een Facebook spel applicatie die u toelaat om het bouwen van een restaurant dat past bij uw smaak en interactie met uw andere Facebook-vrienden die dat spel spelen. Ter voltooiing van doelstellingen, verzenden u items naar vrienden en verzoekitems in ruil. U kunt decoreren uw keuken unidirectioneel is door het creëren van een disco-stijl restaurant met een bar, tafels en inrichting van de jaren 1970. U moet taken uitvoeren en koken van levensmiddelen om geld te verdienen van de munten de noodzakelijke objecten te kopen. Sla munten in het spel zodat kunt u uw disco tegelijk uitvoeren.

Instructies

1 Het decor-menu te gaan. Kies de optie van de muren. Schuif de "Grote blokken" muur aan de wanden ter vervanging van de elementaire, authentieke look.

2 Klik op de optie van de deur en kies de "Blauwe Neon" deur en schuif deze naar waar u uw deur wenst worden gevestigd.

3 Klik op de stoel optie en selecteer de beste stoel voor uw disco. Goede voorbeelden zijn de kus, gouden Booth, zwarte ei of Green Egg stoelen. Schuif de stoelen naar de locatie in het restaurant waar u de stoelen.

4 Selecteer een gewenste tabel voor uw disco, zoals de tabel van de vrede. Schuif de tabel in de buurt van de stoelen, zodat uw bezoekers kunnen stoppen en eten (dit is wanneer u munten verdienen).

5 Selecteer het menu van de vloer. Kies een heldere, kleurrijke vloer, zoals Glassy of grote blokken van pret en plaats op alle gebieden waar er geen meubilair in uw café.


© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com