Hoe om te slijpen van fiberglas boten

December 19

Hoe om te slijpen van fiberglas boten

Glasvezel is een materiaal dat wordt gebruikt in de bouw van boot rompen vanwege de veelzijdigheid en duurzaamheid. Wanneer een polyester boot verversen, moet u zand naar beneden het oppervlak van de boot in volgorde voor de nieuwe verf te houden. Om dit te doen, veel mensen gebruiken een schuurmachine--- of grinder---om te helpen met deze taak. Slijpen weg de oude verf zorgt ervoor dat u een gladde afwerking hebben wanneer de taak voltooid is.

Instructies

• Een oplosmiddel wassen van toepassing op een schone doek en verwijder alle boenwas van het oppervlak van de glasvezel-boot. Als u verwaarlozing te schoon uit de was voordat het schuren, uw grinder zal alleen de wax te duwen in de krassen u wanneer u zand, die zal resulteren in een verf vacht die ook niet vasthouden.

• De schuren pad hechten aan uw grinder. Meest handheld sanders hebben een haak en lus bevestiger kant waarnaar de schuren pad hecht. Past de zak aan het einde van de sander te vangen het stof terwijl u werkt.

• Sluit uw grinder op een circuit breaker te beschermen het gereedschap tegen spanningspieken en schakel het apparaat.

• Het malen van het gehele oppervlak van de glasvezel-boot, waar u wilt schilderen. Gaan op en neer, beginnen aan een kant en werk je weg naar de andere. U moet het gehele oppervlak om ervoor te zorgen de verf met aanvaarden slijpen.

• Slijpen een kleine secties die u niet kan bereiken met de sander met behulp van een klein stukje van schuurpapier. Er zullen kleine spleten en andere moeilijk te bereiken plekken waarin u dus een klein stukje van schuurpapier komt handig om te bereiken deze gebieden niet bereiken.

Tips & waarschuwingen

  • Draag altijd gesloten-teen schoenen en oogbescherming bij het werken met een elektrische handheld schuurmachine.

© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com