Informatie over de Motorola Rokr

June 2

Informatie over de Motorola Rokr

De verschillende modellen van de Motorola Rokr--CDMA telefoons met iTunes software en miniatuur luidsprekers gebouwd--zijn bedoeld om te muziek liefhebbers die ook een telefoon nodig hebben en niet willen dragen twee draagbare apparaten. In de praktijk vindt de meeste muziek-liefhebbers waarschijnlijk de muziek-gerelateerde functies niet robuust genoeg om te houden van hun muziekbibliotheek, zodat de Rokr wellicht beter voor de telefoongebruiker die af en toe naar muziek luistert.

Modellen en vervoerders

Het meest bekende en momenteel gebruikte model van het Rokr, de E8, maakt gebruik van een verlicht toetsenbord met verschillende functies die oplichten afhankelijk van of u het als een telefoon, een MP3-speler of een camera gebruikt. Andere modellen bevatten het eerste model, E1; de E2 met specifieke muzieksleutels en een ingebouwde FM-radio; de E6 met een touchscreen, dual camera's en een uiterlijk dat meer lijkt op een MP3-speler dan een telefoon; de ovaal-vormige U9; de Z6 en Z6m schuifsysteem toetsenborden; en de kleurrijke clam shell W5 en W6 modellen. Modellen voor AT & T en T-mobiel in de V.S. zijn nog steeds beschikbaar ontgrendeld uit verschillende retailers vanaf April 2011.

Functies

Alle modellen van de Rokr beschikken over een kleurenscherm dat albumhoezen, alsmede de typische mobiele telefoon schermonderdelen en menu's weergeeft. Ze bevatten ook een koptelefoonaansluiting, een USB-poort, een camera en een uitbreidingssleuf voor een verwisselbare geheugenkaart. Alle modellen hebben Bluetooth vermogen en nieuwere modellen hebben een FM-radio.

Nadelen

Hoewel sommige met één gadget dat functioneert als een telefoon, MP3-speler en camera waarderen, vinden anderen het samenvoegen van drie verschillende vormfactoren die moeilijk te gebruiken. De E8, met zijn "morphing" toetsenbord, werd vooral bekritiseerd als zijnde een "steile leercurve," volgens CNET's Kent German. Een andere functie ontbreekt in vergelijking met vele slimme telefoons, met inbegrip van de iPhone, is de mogelijkheid om te kopen en downloaden van muziek via de ether naar de telefoon. In plaats daarvan, om muziek op de Rokr, moet u kopen met behulp van uw iTunes-account op uw computer en synchroniseren als u zou een speciale MP3-speler.

Accessoires

De Rokr vereist het gebruik van een USB-kabel aansluit op uw computer te downloaden van liedjes gekocht bij iTunes. De hoofdtelefoonhefboom zal geschikt voor alle standaard set oordopjes of hoofdtelefoon en stereo Bluetooth-headsets met de merknaam Rokr kunnen u luisteren naar muziek of bellen met uw telefoon Rokr.


© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com