Hoe om te lezen van IMSI van een SIM-kaart

March 27

Hoe om te lezen van IMSI van een SIM-kaart

Als mobiele telefoons worden vervaardigd, krijgen ze een aantal IMSI (of IMEI/MEID) onder anderen. Afkorting voor "International Mobile Subscriber Identity," het nummer kunnen maximaal 15 cijfers lang zijn. De eerste drie van de reeks getallen vertegenwoordigen van de telefoon landcode, gevolgd door de netcode. De laatste reeks van cijfers in de IMSI zijn van het apparaat "unieke abonneenummer." In wezen, elke telefoon heeft een uniek aantal IMSI, toegewezen aan het apparaat door telefoonfabrikanten.

Instructies

• Dial "* # 0 6 #" en druk op 'verzenden' om het aantal IMSI op uw telefoon getoond. Hoewel deze code niet op alle telefoons werkt mogelijk, zijn veel apparaten geconfigureerd voor het nummer wordt weergegeven nadat u deze code invoeren.

• Zoek uw Telefooninstellingen status om de IMSI telefoonnummer te vinden. Bijvoorbeeld, op Android-apparaten, druk op "Menu", "Instellingen," "About," 'Telefoon' en 'Status'. Het aantal IMSI wordt vermeld onder een bovengedeelte van het scherm met het label "IMSI."

• Verwijder uw telefoon deksel van het batterijvakje en batterij te vinden het aantal IMSI. Wanneer u het nummer op het apparaat zelf niet vinden, bent u waarschijnlijk om het te vinden op het paneel van de naleving in het batterijvak.


© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com