De juiste bandenspanning van een Lexus ES350

August 13

De juiste bandenspanning van een Lexus ES350

Rijden uw Lexus SE 350 met de juiste luchtdruk in uw banden geeft u een vlotte rit en de beste gas kilometers. Uw banden zal ook meer, dragen zodat u geld besparen.

Wat Lexus aanbeveelt

Controleer handleiding de sticker binnen uw deurpaneel of in uw eigenaar voor de aanbevolen druk. Het is 30 pond per vierkante inch, PSI, voor alle vier banden. Meten van de stam van iedere klep met een meter om te zien dat de druk hetzelfde op alle vier banden is.

Een alternatieve methode

Een rechte lijn tussen het loopvlak van elke band en vervolgens rijden voor een paar rotaties plaatsen Stoppen en het krijt vinkje. Als het heeft versleten uit in het midden, hebt u te veel druk in de banden. Als het heeft versleten uit op de zijkanten, blazen uw banden. Als het krijt zelfs hele is, is uw bandenspanning plek op.

Lexus SE 350 Tire druksensoren

Wanneer de druk op uw dashboard boord lampje moet u aandacht te besteden aan uw banden, zorg ervoor dat u de luchtdruk van alle vijf banden. Lexus omvat de reservewiel luchtdruk in de berekening. Als uw reserve plat, is ook al zijn alle vier banden op de auto op 30 tot en met 32 psi, waarschuwt de sensor u.


© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com