Hoe te ontgrendelen een Motorola W385

August 10

De Motorola W385 gebruikt een SIM-kaart voor het opslaan van gegevens van de telefoon en om te bellen en gebeld telefoon op een specifiek netwerk. Wanneer de telefoon eerst aan de klant afgegeven wordt, speciale programmering Hiermee vergrendelt u de telefoon voor exclusief gebruik op de uitgevende instelling cellulair netwerk. U moet een speciale code om te ontgrendelen een Motorola W385 voor gebruik op andere netwerken opgeven. Dit is een eenvoudige zaak van de originele SIM-kaart te vervangen door een van een ander netwerk en het invoeren van de unlock code.

Instructies

• Open een webbrowser en ga naar een bedrijf dat verkoopt unlock codes voor mobiele telefoons. Tientallen bedrijven bestaan, maar de beste bedrijven bieden garanties op de codes die ze genereren. Elke website bestaat uit de dezelfde basisstappen voor het verzenden van u de unlock code.

• Selecteer "Motorola" als de fabrikant en het "W385" als het model in de database search tool. Dit toont u de beschikbaarheid van de unlock code in hun database.

• Selecteer uw drager cellulaire netwerk om de uiteindelijke prijs weer te geven.

• Type * #06 # op uw W385 om het IMEI-nummer weer te geven. Dit unieke nummer wordt gebruikt door ontsluiten bedrijven om uw unlock code te genereren. Voer het IMEI-nummer en de rest van de vereiste gegevens om te voltooien van het bestelformulier. Het bedrijf stuurt de code via e-mail na de opgegeven wachttijd.

• Zwenking vandoor uw W385, verwijder de batterij en de SIM-kaart vervangen door een van een ander netwerk. Plaats de batterij en de telefoon weer inschakelt.

• Voer de unlock code ontvangen via e-mail als u wordt gevraagd het "wachtwoord" en druk op "OK" om te ontgrendelen de W385 voor gebruik op een netwerk dat gebruikmaakt van SIM-kaarten.


© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com