Hoe maak je een leuk Online virtuele wereld voor kinderen en jongeren

October 3

Tiener sociale netwerksites zijn steeds populairder geworden. Wat begon met MySpace en Facebook is uitgegroeid tot een Web-wide fenomeen dat elk kind, tween en tiener deelneemt. Er zijn een verscheidenheid van bestaande virtuele wereld sites die tegemoet te aan de specifieke belangen van de tiener en leeftijdsgroepen komen, maar er is altijd ruimte voor meer. Er zijn consistente componenten onder deze virtuele werelden die hen succesvol maken.

Netwerk

Het verbazen waarschijnlijk niet dat een van de belangrijkste onderdelen voor sociale netwerken, in feite, de vorming van netwerken. Echter, sociale netwerken in tiener virtuele werelden gaat een beetje verder dan vrienden toe te voegen en opmerkingen. Een gemeenschappelijk thema van virtuele netwerken is mogelijk gebruikers te creƫren een avatar en eigenlijk "" vrienden ontmoeten terwijl ze zijn het verkennen van de wereld. Het is belangrijk voor kinderen en jongeren om te zien dat hun leeftijdsgenoten ook gebruik van het spel maakt. Maak een virtuele wereld waar ze wel samen winkelen, hangen op elkaars huizen, koffie krijgen en andere groepsactiviteiten, allen terwijl het babbelen met elkaar doen.

Spelletjes

Games zijn een must in virtuele werelden. U wilt maken op een plek die tieners voor vermaak, inloggen kunnen niet alleen wanneer hun virtuele vrienden online zijn. Bieden een scala aan spellen voor zowel mannelijke als vrouwelijke spelers en laten daag vrienden uit of speel zelf. Dit zal zorgen voor een gezonde mate van concurrentie en houd ze gemotiveerd om te spelen weer en verslaan hun vrienden scoort.

Beloningen

Een belangrijk aspect van virtuele werelden is een contant geld, geld of beloning systeem. Geef spelers contant geld of punten wanneer ze voltooien van taken in de Gemeenschap, zoals vijf nieuwe vrienden te maken. Ook belonen hen wanneer ze wint of hoog in de onlinespellen scoren. Op zijn beurt, kunnen spelers de beloningen kunt kopen van nieuwe dingen naar de aanpassing van hun avatar, huis of kamer, en andere aspecten van hun virtuele beloning. De spelers voorzien van een winkelcentrum of een verscheidenheid aan winkels waar ze hun punten inwisselen, alsook het socialiseren met vrienden kunnen winkelen.

Aanpassing

Tieners genieten van het aspect van de aanpassing van een virtuele wereld, omdat het geeft hen meer vrijheid en controle dan zij waarschijnlijk in het echte leven hebben. Geef ze de mogelijkheid voor het aanpassen van het uiterlijk van hun avatar, hun kledingkast, hun leven accommodaties, de auto die ze rijden en het soort werk dat ze doen. Zij zal met name graag de kans hebben om zich te uiten door middel van deze locatie, en het kan hen vertrouwen geven en verbeteren van hun sociale vaardigheden in het echte leven ook.


© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com