How to Convert AVI bestanden Online

June 30

Hoewel AVI (Audio Video Interleave) een gemeenschappelijk videoformaat voor computers is, kan het niet afspelen op elk apparaat. Bijvoorbeeld, als u wilt de weergave van het bestand op een iPod, moet u eerst converteren het naar MPEG-4. Verschillende commerciƫle en vrij beschikbare conversieprogramma's bestaan, maar ze alle ruimte op uw harde schijf in beslag nemen en degenen die u downloaden kunnen haven schadelijke virussen. De enige manier om dit probleem te vermijden is uw online AVI converteren.

Instructies

1 Browse an online converter like Media-Convert.com. De site kunt converteren van AVI-bestanden naar veel video- en audio formaten waaronder MOV, WMV, MP4 wil en MP3. U bent echter beperkt tot de grootte van 200 MB.

2 Kies "Automatische detectie" voor "Input-Format" zodat de site automatisch opgeven kunt dat u wilt van AVI converteren.

3 Kies een van de volgende tabbladen om op te geven van het bestand voor conversie:

"Lokale bestandsconversie" om zelfstandige bestanden op uw computer te converteren. Klik op "Bladeren" om te navigeren naar het bestand en dubbelklik om te laden.

"Conversie van URL" om te converteren van een bestand dat online bestaat. Voer het Internet-adres van het bestand.

4 Kies een "Output"-formaat als "MPEG-4 (.mp4)." Vele formaten open te stellen een "Geavanceerde instellingen" venster zodat u de conversie kunt aanpassen. U kunt in dit geval een grote film te splitsen in kleinere bestanden, definiƫren van video en audio kwaliteit, en een juiste codec kiezen. Geef zo nodig extra opties.

5 Klik op "I accept the terms" om te lezen van de "Terms of Service" en klik op "OK". Een balkje te zien wat de status van de conversie. Uw bestand wordt weergegeven als een koppeling op de pagina. U kunt op de koppeling spelen of met de rechtermuisknop op en kies "Koppeling opslaan als" wilt opslaan op de vaste schijf klikt.

6 Als de server te met te veel bestanden maken is, verschijnt een bericht dat uw conversie in de wachtrij is geplaatst. U kunt dan wachten of voer een mailadres te ontvangen van uw bestand via e-mail. Als u de laatste optie kiest, zorg ervoor dat uw e-mailprovider kan de ontvangst van grote bestanden. Anders kan je nooit e-mail weergegeven als het bestand te groot is.


© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com