Hoe maak je een korte film met behulp van Blender

June 5

Hoe maak je een korte film met behulp van Blender

Mensen worden gemakkelijk vermaakt, en mensen houden van eten. Ergo, is het gemakkelijk om een korte video pronken uw blender vaardigheden of demonstreren hoe maak je een blender recept te maken. Zolang u weet de fundamentele grondslagen van schieten en bewerken, is al ubehoefte iets koel te houden in uw blender.

Instructies

Een Blender film aanmaken

• Uw film space instellen In het algemeen is de beste plaats voor een blender film schieten in de keuken. De beste ruimte in de keuken is een breed teller om weer te geven van de kleurrijke voedingsmiddelen en blender. De camera moet de teller worden geconfronteerd en rusten op een statief of een vlakke, stevige ondergrond zoals een tabel of een ander item. Controleren om er zeker van te zijn dat er voldoende licht in de kamer. Zorg ervoor dat u en de blender is in het frame camera.

• Uw film schieten. Schakel de recorder en laten zien hoe uw recept maken of pronken uw blender vaardigheden. U kunt eerst de praktijk. Aangezien het frame camera statische moet, probeer te blijven in één plaats. Een goede manier om te beginnen is om jezelf en wat je bent bezig met het voorbereiden. Een vreemde ingrediënten of concepten uitleggen. Zijn charismatische en vriendelijk, maar Forceer het niet. Gewoon uw gerecht zo netjes mogelijk voor te bereiden en leggen de techniek betrokken. Gemeenschappelijke blender recepten zijn voor smoothies en soepen, die vaak van fruit, groenten, ijs en een vloeibare base gemaakt zijn.

• Bewerken en finaliseren van uw film. Als je moest opnieuw schieten of opnieuw uitvoeren van bepaalde gedeelten van de film, een paar knipsels in een computerprogramma voor videobewerking kunt gemakkelijk deelnemen aan de segmenten die u in de uiteindelijke film wilt opnemen. Twee fundamentele videobewerkingsprogramma's zijn Windows Movie Maker en iMovie. Beide zijn eenvoudig, en moeten gemakkelijk genoeg voor een eenvoudige blender video. Twee meer geavanceerde programma's Final Cut en AVID.

• Upload of branden van uw film. Als u wilt dat uw film op een DVD, volgt u de video-editing software van aanwijzingen voor hoe te branden van uw materiaal op een lege DVD. Als u wilt dat de wereld te zien van uw film, upload het videobestand naar een video sharing site zoals Youtube.


© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com