Het aanpassen van een GUI 2006 Acura Tl

March 3

Er zijn verschillende stickers beschikbaar die u kunt toepassen op uw 2006 Acura TI een gepersonaliseerde uiterlijk te geven. Gebruikte stickers zijn pin strepen of vlammen die uw auto een klassieke uitstraling geven. Stickers komen in een verscheidenheid van kleuren, maten en stijlen. Deze kunnen worden gekocht bij auto winkels of on line. Ze kunnen zelf worden toegepast.

Instructies

• Toepassing sommige van de ethyl alcohol met de pluisvrije doek op het gebied van uw Acura die u wilt vereffenen op de sticker. Dit zal het gebied schoon en verwijder wassen, vuil, of olie residu dat kunt voorkomen dat de sticker goed vast te houden.

• Verzadigen de schoongemaakte gebied met het zeepsop mengsel. Schil af de wax papier uit de achterkant van de sticker en spray de achterkant van het met zeepwater zo goed. Leg de sticker op de natte gebied.

• Verschuif de sticker rond zachtjes totdat het in de gewenste positie. Wees voorzichtig niet te scheuren van de sticker terwijl dit te doen. Plaats de zuigmond op het midden van de sticker en wrijf vanaf het midden naar buiten. Dit zal al het water uit onder de sticker, verwijderen van de bubbels knijp. Doe dit totdat alle bellen verdwenen zijn.

• Föhnen de sticker op de laagste hitte instelling totdat het volledig wordt gedroogd. De bovenste laag wax papier van de sticker afschilferen.

• Doven de blootgestelde sticker met het zeepsop mengsel één meer tijd. Squeegee al het water uit het nog een keer om ervoor te zorgen volledige hechting.


© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com