How to Destroy Pixels op TVs van het Plasma

January 5

How to Destroy Pixels op TVs van het Plasma

De pixels in een plasma-TV zijn wat de achtergrondkleuren en -afbeeldingen. Pixels worden vernietigd door iets genaamd "burn-in," wat gebeurt er wanneer pixels blijkt dat één kleur of één afbeelding voor een lange periode van tijd. Hierdoor worden de pixels naar dim en ten onrechte worden gekalibreerd. Uiteindelijk ze hun werk zal vergeten en zal waarschijnlijk niet werken. Het resultaat is een afbeelding die kan worden weergegeven van schaduw of een ghosting effect hebben. Plasma pixels zijn meest kwetsbaar tijdens hun eerste 100 tot 200 uren van gebruik.

Instructies

Alle anti-branden programma's die worden geleverd bij uw TV uitschakelen. Deze programma's pixels voorkomen dat statische in kleur en verminderen de kans op inbranden.

Onderbreken kan leiden tot burn-in in de pixels.

Pauze films of dvd's gedurende ten minste 15 minuten. Hierdoor wordt de pixels te houden van één kleur voor een langere periode van tijd.

Laat de TV op.

Laat uw TV op zo veel mogelijk. Hoe meer het is gebruikt, hoe groter de kans de pixels zal slijten.

Heldere beelden met hoog contrast zijn moeilijk op de pixels.

Stel de contrast en helderheid zo hoog mogelijk op uw Plasmatv. Dit maakt sommige kleuren sterker en meer intens wanneer ze worden weergegeven op de pixels.

Uw TV gebruiken met het scherm voorkeuren ingesteld op het gebruik van slechts een deel van het scherm. Dit zal het intensiveren van de beelden op die Selecteer pixels.

Video games kan worden hard op de pixels.

Toneelstuk video wild voor zo lang mogelijk. Na een uur kunnen de pixels beginnen te gestrest raken. Dit geldt met name voor spellen die een heleboel statische afbeeldingen hebben.

Tips & waarschuwingen

  • Lagere kwaliteit plasma-tv's zal worden vernietigd sneller dan hogere kwaliteit, nieuwere TV's.

© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com