Hoe maak je een afbeelding op PokerStars

January 19

Hoe maak je een afbeelding op PokerStars

PokerStars is een online virtuele poker platform waarmee spelers van over de hele wereld om te concurreren in een verscheidenheid van pokerspellen, inclusief de populaire Texas Hold 'em versie. Bent u in staat om te spelen voor geld of gratis fiches als u wil niet het risico van een cash. Aan de tafel heeft elke pokerspeler een avatar of afbeelding, naast zijn stoel aan de tafel. Deze afbeelding moet een afspiegeling hun persoonlijkheid en stijl van spelen. Een afbeelding maken op Poker Stars is eenvoudig en vereist weinig tijd om te bereiken.

Instructies

Hoe maak je een afbeelding op PokerStars

1 Dubbelklik op het pictogram van de Poker Stars op uw bureaublad of waar hebt u het programma attractiepark. Klik op de grote rode plein dat "Log In" aan de onderkant rechterkant van programma naast de klok zegt.

2 Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op 'OK'.

3 Sluit uit alle advertentie-Vensters die opduiken. Ga naar de bovenste werkbalk en klik op "Account." Blader door de opties en klik op "Selecteer/wijzigen afbeelding."

4 Wanneer het beeld van uw standaardafbeelding verschijnt, klikt u op "Afbeelding wijzigen". Blader naar een afbeelding die u wilt wijzigen op uw computer en klik op "Open".

5 Sleep het selectievak naar het gedeelte van uw afbeelding die u wilt bijsnijden. Een voorbeeld van uw afbeelding wordt nu weergegeven op de rechterkant. Klik op 'Opslaan' als u uw afbeelding hebt bijgesneden.

Tips & waarschuwingen

  • Het kan duren tot vijf dagen voor de toezichthouders goed te keuren en het scherm van uw nieuwe afbeelding.
  • Gebruik geen grafische of pornografische afbeeldingen die strijdig zijn met de voorwaarden van de Poker Stars.

© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com