Specificaties voor een Double DIN Stereo voor een 1994 GMC Safari

July 2

Specificaties voor een Double DIN Stereo voor een 1994 GMC Safari

De 1994 GMC Safari is een minibus die werd verkocht aan zowel gezinnen en bedrijven als een werk van. Het busje kwam in vier modellen, de Base, XLE, SLX, SLE en SLT. Alle modellen hadden een standaard AM / FM-radio.

Dubbel-DIN

Dubbel-DIN is een maateenheid voor auto stereo hoofd eenheden. Dubbel DIN hoofd eenheden zijn vier duim hoog door zeven inch breed. Standaard DIN Radio's zijn twee duim door zeven inches. De 1994 GMC Safari had een dubbel DIN hoofd-eenheid.

Sprekers

De 1994 GMC Safari had vier luidsprekerkanalen. Twee van de sprekers waren in het dashboard en werden 5-1/4 inch twee manier volledige gamma luidsprekers. De twee sprekers in de staart deuren waren 6-1/2 inch twee manier volledige gamma luidsprekers.

CD of Cassette

De 1994 GMC Safari kwam met een optionele CD of cassette functie. Kopers kunnen kiezen welke optie zij wilden. Hun keuze heeft geen invloed op de grootte van de hoofd-eenheid

Functies

De dubbele DIN hoofd eenheid had alle standaard kenmerk van de meeste autostereo. Het had een klok, fader, balans, bass en treble controles. Het had ook 12 station radio geheugen (zes AM en zes FM).


© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com