Hoe kan ik Record TV rechtstreeks op een DVD

November 30

Hoe kan ik Record TV rechtstreeks op een DVD

Net als het aansluiten van een videorecorder op uw TV kunt u opnemen van TV-programma's rechtstreeks naar een videoband, een DVD-recorder op uw TV aansluiten kunt u record TV-programma's rechtstreeks op een DVD-schijf. De principes zijn vrijwel identiek. Als u bekend met het gebruik van een videorecorder bent, een DVD-recorder gebruiken in plaats van een VCR om op te nemen van uw favoriete TV-programma's is niet zo verschillend zijn, behalve dat met een DVD-recorder, krijg je het voordeel van het behoud van uw opnamen in digitaal formaat op ruimte-en tijdbesparende DVD schijven in plaats van analoge VHS-tapes.

Instructies

De DVD-Recorder op uw TV aansluiten

• Kijk op de achterkant van uw DVD-recorder om te bepalen wat-signaal en output mogelijkheden die het biedt. Als het input RCA-aansluitingen heeft, gebruikt u RCA audio-/ videokabels om uw verbindingen te maken. Als er coaxiale ingang en uitgang knobbeltjes, coax-kabels gebruiken om uw verbindingen te maken. Sommige DVD recorder modellen moeten u beide gebruiken. In dit scenario is uw DVD recorder aangesloten op uw TV via RCA-kabels en een coaxiale kabel. Als uw DVD-recorder zowel RCA en coaxiale ingang en uitvoercapaciteit heeft, en u niet zeker weet waarvan één te gebruiken, veilig gebruik beide.

• Sluit de signaaluitgang van uw kabel, satelliet of digitale convertordoos aan op de ingang op uw DVD-recorder met behulp van de kabel die u bepaald was nodig in stap 1. Als u van RCA audio-/ videokabels gebruikmaakt, moet u elke sluit op de aansluiting die overeenkomt met de kleur (de rode stekker gaat met de rode aansluiting; de wit--- of zwart---stekker gaat met de witte aansluiting; en de gele stekker gaat met de gele aansluiting). Als u niet een kabel, satelliet of digitale convertordoos gebruikt, hebt u voor de aankoop van een DVD-recorder met coaxiale invoercapaciteit zodat u uw TV-antenne op de DVD-recorder coaxiale ingang knobbel aansluiten kunt.

• Gebruik uw tweede kabel (of set van kabels) om verbinding te maken met de output signaal van uw DVD-recorder aan op de ingang op uw TV.

• Schakel alle betrokken apparaten---de TV, DVD-recorder en kabel, satelliet of digitale convertordoos (indien van toepassing).

• Als u van een kabel, satelliet of digitale convertordoos gebruikmaakt Channel 3 stelt u uw TV. Druk op de "Input" knop op de afstandsbediening van uw TV om uw kanaal ingang aan de audio/video-ingangen gebruikt uw DVD-recorder aansluiten op uw TV (indien van toepassing) te wijzigen.

Opnemen van TV naar een DVD

• Plaats uw lege DVD-r in uw DVD-recorder.

• Selecteer een opnamesnelheid op uw DVD-recorder. Kan er een knop op uw DVD recorder afstandsbediening met het label "Snelheid" of "REC-modus" waarmee u om dit te doen.

• Stel het kanaal op uw TV, kabel, satelliet of digitale convertordoos naar het kanaal uitzendt het TV-programma dat u wilt opnemen.

• Druk op "Record" op uw DVD recorder aan te beginnen met het opnemen van uw TV-show op een DVD. Druk op 'Stop' wanneer het programma is over.

Tips & waarschuwingen

  • Nadat u genoeg TV-shows op uw DVD-schijf opgenomen hebt aan het vullen, vergeet dan niet om Finaliseer de disc zodat hebt u de capaciteit om het te spelen op elk apparaat DVD afspelen. Open uw DVD-recorder menu-opties en zoek de optie naar "Finalize" schijf.

© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com