Het oplossen van een Dometic RM763

September 15

Het oplossen van een Dometic RM763

Deze lijn van camper koelkasten, oorspronkelijk geïntroduceerd in 1983, heeft drie aparte serie geproduceerd door de jaren heen, met de automatische energie Selector Control System, of AES. AES in staat stelt de koelkast om automatisch te selecteren de bewerkingsmodus in deze volgorde: 120-volt AC, 12 volt DC of LP gas. De klant moet alleen de koelkast inschakelen en selecteer de gewenste inwendige temperatuur. De RM-763 is de zes kubieke voet versie van het eerste model serie geïntroduceerd. Moet het storing, het oplossen van problemen vereist een zorgvuldige, systematische aanpak.

Instructies

• Sluit de coach op een 120-volt stopcontact vooraf de koelkast afkoelen. De eenheid inschakelen, stel de thermostaat op 4 en zoek naar het licht te gloeien groen. Het groene licht geeft aan de eenheid is op en heeft voldoende spanning. Ontkoppel de coach uit de 120-volt stopcontact en de koelkast brandt de LP brander vergadering. De vergadering van de brander wordt uitgevoerd de koelkast totdat de ontsteking is ingeschakeld, en de 12-volt bron de eenheid wordt uitgevoerd terwijl het reizen. Als een van de bovenstaande mislukt gebeuren, start de volgende probleemoplossing reeks.

Volt meter kunnen controleren batterijen of het gebrek daaraan.

Controleer eerst de DC voeding. Inspecteer de voeding en bevestigen dat de bedrading correct is gemeten. Gebruik een volt meter op de aansluitblok om te verifiëren dat de ingangsspanning tussen 10.5 en 13,5 volt is. Zorg ervoor dat de juiste draad polariteit werd gebruikt op installeren. Controleer de batterij negatieve en positieve batterij leidt om er zeker van te zijn dat ze zijn aangesloten op de bijbehorende verbindingen op de aansluitblok.

• Onderzoeken van de 3-amp zekering om te zien als het wordt geblazen. Als het is, Controleer de bedrading van de 12-volt op de trainer en koelkast, en repareer of vervang deze zo nodig. Gebruik geen een auto snel klap fuse voor vervanging van de 3-amp fuse, aangezien ze onder normale koelkast gebruik blazen kunnen.

Gebruik alleen zwart, elektrische tape naar band uit de thermostaat leidt.

Verplaats naast de thermostaat en de leads samen met de thermostaat zelf controleren. Zorg ervoor dat de thermostaat-kabel stevig is aangesloten op het circuit bord. Verwijder de schroef en de plastic deksel aan de interieur licht thermostaat. Verwijder de twee thermostaat leads en tape ze samen met elektrische tape, het omzeilen van de thermostaat van het elektrische circuit. Als de koelkast begint te werken, vervang de thermostaat.

• De hoofdschakelaar volgende inspecteren. De kabel van schakelaar voor enige schade of bezuinigingen nauw kijken en dat de connector stekker stevig de printed circuit board verbinding wordt ingevoegd. Als dat zo is, moet u de accudraden loskoppelen voordat elke switch oplossen van problemen met een ohm-meter, per het diagnosehandboek AES. Deze stappen zijn te lang om op te nemen hier.

Meter zijn onmisbaar wanneer elektrische prestaties controleren.

Problemen oplossen met de solenoïde ventiel voor de interne kronkelende volgende. Schakel de stroom van alle uit de koelkast en trek de connector aan de solenoïde. Gebruik een ohm-meter te controleren weerstand van de bovenste en onderste terminals op de vergadering van de klep. Zoek naar 20 ohm met 10% tolerantiebereik. Nul ohm of Ohm buiten tolerantie betekent een defecte solenoïde ventiel liquidatie.

Tips & waarschuwingen

  • Als al het andere wordt gecontroleerd, het circuit bord is het probleem.
  • Als alle printplaat verbindingen goed zijn, maar u ziet verbrand plaatsen, vervangen.

© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com