Hoe maak je een Disco bal in Illustrator

May 9

Het creëren van een disco bal is een cool maar eenvoudige manier om jezelf kennismaken met verschillende functies in Adobe Illustrator. U zult leren om te maken een textuur, toepassen op een shape en voeg enkele indrukwekkende bling om de afbeelding te leven.

Instructies

Maken van textuur

1 Het raster inschakelen door te gaan naar het menu "View" en selecteren "Raster weergeven." U zult ook willen inschakelen 'Uitlijnen op raster' van de 'weergave'.

2 Gebruik het gereedschap rechthoek om te tekenen een grijze vierkant met een witte lijn van één pixel. Gebruik het gereedschap selecteren om te selecteren van het plein, dan druk op Option (Mac) of Alt (Windows) en sleep het plein aan beide zijden. Dit zal leiden tot een dubbele vierkant.

3 Druk op Command + D (Mac) of Ctrl + D (Windows) om een rij van 20 vierkanten te maken. Zoals in stap 2, drukt u op optie of Alt om te dupliceren van de rij. Druk op Command/Ctrl + D totdat u hebt gemaakt een 20-door-20 set van grijze vierkanten.

4 Gebruik het gereedschap selecteren en de Shift-toets om te willekeurig selecteren een handvol grijze vierkanten verspreid over het raster. Vul hen met een donker blauwe of blauw-groene kleur. Herhaal dit vier of vijf keer met verschillende tinten van donkere blues, greens en grijstinten.

5 Selecteer alle vierkanten en druk op optie of Alt en sleep ze naar de kant. U hebt net de veelkleurige raster gedupliceerd. Ga naar de "Venster"-menu en selecteer "Symbool" om uw palet van symbolen te openen. Voltooi uw textuur door alle vierkanten in het palet symbolen te slepen.

Een gebied maken

6 De cirkel gebruiken om een cirkel te tekenen. Vervolgens tekent u een verticale rechthoek die groter is dan de cirkel. Verplaats de rechthoek over de cirkel zodat de lange kant snijdt hoofdbundel de cirkel door het midden.

7 Open het palet Pathfinder. Druk op optie of Alt en klik op "Subtract uit vormgebied" maken een halve cirkel.

8 Zorg ervoor dat de halve cirkel is geselecteerd en ga naar het menu 'Effect'. Selecteer "3D" dan draaien"." Klik op de knop "Kaart Art" Schakel de structuur die we gemaakt onder "Symbool." Klik op de knop 'Schaal passend maken' en klik op 'OK'.

9 Selecteer "No Shading" van het oppervlak drop-down menu aan de onderkant van het 3D-draaien opties venster. Ook, zorg ervoor dat het vak voorbeeld wordt gecontroleerd aan de rechterkant. Kies de hoek die u wilt door te draaien aan de bal in het voorbeeldvenster en klik op 'OK'.

Toevoegen Glitter

10 Teken een cirkel ongeveer de helft van de grootte van de disco bal. Vul het met radiale verloop. Wijzig op het palet transparantie het drop-down menu van "Normaal" naar "Scherm."

11 Gebruik de ster gereedschap om te maken een eenvoudige ster. Houd de muisknop ingedrukt, gebruik de pijl-omhoog om toe te voegen meer punten aan de ster. Volgende, teken een cirkel en vul deze met radiale verloop. Uitlijnen van de star boven het midden van de cirkel en selecteer "Screen" uit het palet met transparantie.

12 Dupliceren van de ster en de cirkel en plaats ze over verschillende delen van de disco bal maken glitter.


© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com