How to Build dubbele dipoolantenne

June 26

How to Build dubbele dipoolantenne

Als uw FM-stereo de neiging te halen statische van een aantal stations, is het mogelijk in de markt voor een nieuwe antenne. Een zelfgemaakte dubbele of koud gefelste dipoolantenne kan oplossen van uw statische problemen tegen een verminderde prijs, in vergelijking met het kopen van een commerciële antenne. Het ontwerp van de dubbel-draads tunes langs een bredere bandbreedte dan vele single-draads alternatieven, uw kansen van radio-ontvangst te verbeteren over de hele FM-band. Een gevouwen dipool bouwen, en luisteren naar een bereik van FM-zenders uitgaven zonder een fortuin.

Instructies

• Meten en markeren van 5 voet vanaf het einde van de luidsprekerdraad. Scheid de dubbele draden aan op dit merk. Strip 1/2 inch van isolatie van de gescheiden draaduiteinden. Verbind deze einden met een draad cap. Deze draad gezamenlijke zullen de middenboven punt van de T-vormige antenne.

• Meten en markeren 28 1/2 inch langs elke draad, vanaf het GLB draad. Op zowel van deze merken, buig de draad in de helft, en wrap elektrische tape rond de gevouwen draden om de bocht in plaats veilig te stellen.

• Regelen de draad in een T-vorm met de vorming van de linker- en uiteinden van de horizontale balk gevouwen draden. Het GLB draad moet in het midden van de bar. De overtollige draad die was niet gescheiden moet vormen de verticale been van de T.

• Knijpen de draden samen aan de bovenkant van de verticale been, waar de draad scheiding eindigde. Verwijderen de speling in de lagere draad lengtes van de horizontale balk, en wikkel band rond de draden op het punt van de scheiding, om te voorkomen dat verdere scheiden. De punt aan de bovenkant van het verticale been moet voldoen aan het GLB draad. De horizontale T moet 57 inch meten across, 28 1/2 inch aan weerszijden van het snijpunt.

• Knijpen de boven- en onderkant draden samen aan beide zijden van het GLB draad, en wikkel band rond deze draden evenals. De draden op de kruising tussen de horizontale balk en verticale been moeten worden beveiligd met tape op drie punten.

• Afzonderlijke 2 inch van de luidsprekerkabel op het vrije uiteinde van de verticale been. Strip 1/2 inch van isolatie van elke draad.

• Mount een 57-inch vattenproducenten over de horizontale balk, en het veiligste tot de draden met elektrische tape. Een stuk van bindgaren naar het midden van de vattenproducenten binden. De antenne van de bindgaren hangen.

• De vrije uiteinden van de antenne verbinden met de externe antenne-aansluiting op uw radio-ontvanger.

Tips & waarschuwingen

  • Als uw ontvanger jack alleen een coaxiale aansluiting accepteert, sluit u de antenne draden aan een 300 - aan 75-ohm overeenkomende transformator. De transformator verbinden met de externe aansluiting via coaxiale kabel.

© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com