Glans Vs. Matte LCD

December 11

Glans Vs. Matte LCD

Het kiezen van een geschikte LCD-scherm kan leiden tot een dilemma wanneer u zich niet bewust van de verschillen tussen de typen beschikbaar. Wordt op de hoogte van de voors en tegens van elke type LCD zal u helpen om de beste keuze aan uw persoonlijke behoeften en voorkeuren.

Glanzende LCD

Glanzende schermen leveren een gebruiker met de meest kwaliteit en hoogste niveaus van helderheid en contrast. Ze worden gekenmerkt door heldere, levendige kleuren en de displays zijn meer helder en scherp dan mat schermen. Glanzende schermen kunnen maken die bekeken, vermoeiende, echter, als ze hebben een negatief effect op de ogen en natte vinger heel gemakkelijk.

Mat LCD

Mat LCD-schermen gebruiken een gepolariseerde coating, die naar beneden op de schittering bezuinigingen. Dus ze heten "anti-schittering" schermen. De enige nadelen die dit type presenteert zijn dat kleuren meer saai dan op een glanzend scherm verschijnen en het beeld onduidelijk of niet goed gedefinieerd kijken kan.

Mat of glanzend: een betere optie?

Het grootste verschil tussen glanzend en mat LCD-schermen is schittering. Glanzende schermen zijn naar voren meer gebogen aan licht; Wanneer het scherm donker is, bent u waarschijnlijk om te zien een weerspiegeling van uw omgeving. Sommige gebruikers er ook rekening mee dat kleuren op glanzende schermen soms minder waar dan die op matte schermen verschijnen.


© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com