Hoe te zetten een hele Song op PowerPoint

August 14

Hoe te zetten een hele Song op PowerPoint

In de huidige media gestuurde wereld gaat een vlakte oude PowerPoint-presentatie samengesteld van niets maar tekst en een paar afbeeldingen gewoon niet knippen. Natuurlijk wilt u niet afleiden van uw bericht met te veel toeters en bellen. Een oordeelkundig geplaatste en goed gekozen nummer, kan echter dingen opvrolijken en polijsten van uw presentatie. Audio-bestanden kunt u de toon zetten voor uw presentatie, op een belangrijk punt onderstrepen of te grijpen de aandacht van uw publiek.

Instructies

1 Download het gewenste nummer of rippen van de CD naar uw software voor muziekbeheer als het niet al op uw computer opgeslagen.

2 Open PowerPoint en selecteer de dia waar u wilt dat het liedje te spelen.

3 Selecteer het "Invoegen" tabblad en klik op de "Audio" pictogram aan de rechterkant van de werkbalk. Kies 'Audio uit bestand' uit het drop-down menu dat verschijnt. Het dialoogvenster Audio invoegen wordt geopend. Kies de map waarin het liedje hiervandaan.

4 Selecteer het gewenste audiobestand en klik op "OK" om het bestand invoegen. Een geluidspictogram op de dia wordt weergegeven, en het tabblad "Audio Tools afspelen" in de PowerPoint-werkbalk geopend.

5 Vink het vakje "Verbergen tijdens voorstelling" in het tabblad "Afspelen" om te houden van het geluidspictogram tijdens uw presentatie verborgen. Klik op de "Volume"-pictogram in het tabblad "Afspelen" om het nummer volume te stellen.

6 Open het tabblad "Animaties" en klik op het pictogram 'Animatie venster'. Een taakvenster wordt geopend aan de rechterzijde van het PowerPoint-venster. Hier ziet u de muziek bestandsnaam binnenkant van dit deelvenster. Klik op de pijl naast de bestandsnaam en kies "Opties voor effecten" in het drop-down menu dat verschijnt. Het dialoogvenster Audio afspelen wordt geopend.

7 Kies het tabblad "Effect". Hiervandaan kunt u bepalen waar het liedje zal beginnen te spelen en waar het afspelen stopt. Bijvoorbeeld, u kunt het instellen van het liedje om te beginnen aan het begin van de diavoorstelling, of na een opgegeven aantal seconden verstreken. U kunt instellen dat tot deze is beƫindigd na een opgegeven aantal dia's is gebleken, of u kunt instellen om te stoppen op uw klik.

Tips & waarschuwingen

  • Als u wilt dat het liedje te spelen tijdens uw presentatie, het selectievakje "Vanaf het begin" in de sectie beginnen spelen. Het selectievakje "Na" in de sectie "Stop Playing". Voer het totale aantal dia's in uw diavoorstelling in het veld van de dia's. Bijvoorbeeld, als uw presentatie 13 dia's heeft, typ "13" in het veld.

© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com