Het opnieuw instellen van een traagheid Switch

January 25

Een brandstof traagheid schakelaar is ook bekend als een schakelaar van de licht-donkerscheiding brandstof. De traagheid-switch is ontworpen met het stopzetten van de brandstoftoevoer naar de motor. Zodra de traagheid switch een zware trillingen of abnormale voertuig beweging zintuigen, zal de schakelaar de levering van brandstof van de brandstofpomp naar de motor uit te schakelen. Zodra de traagheid schakelaar al struikelde heeft, vergt het terugstellen aan goed functie opnieuw. De schakeloptie kan opnieuw worden ingesteld met behulp van de knop op het voorste gedeelte van de schakelaar.

Instructies

• Zoek de schakelaar van de traagheid van het voertuig handleiding met. Sommige schakelopties traagheid kunnen worden gevonden onder de passagierszijde dash of achter de rugleuning. De schakelaar lijkt op een kleine, zwarte, vierkante doos.

• Zoek de "reset" knop op de voorzijde van de traagheid schakelaar. Druk op innerlijke op de reset-knop gedurende 15 seconden. Laat de schakelaar los.

• Draai de contactsleutel naar de accessoire positie voor vijf seconden, en schakel het vervolgens terug uit. Herhaal dit drie keer. Crank de motor op de vierde turn.

• Kan de engine te lopen voor ongeveer een minuut, zodat de brandstofpomp de brandstof lijnen vullen kan. De motor uit te schakelen.

Tips & waarschuwingen

  • De traagheid switch fungeert als een veiligheidsschakelaar ingeval het voertuig is betrokken bij een ongeval. Zodra de switch het plotselinge verzoek van het ongeval detecteert, schakelt de schakelaar uit de brandstoftoevoer naar de motor om te voorkomen dat een brand vanaf de blootgestelde brandstof.
  • Nooit roken of open vuur rond elk type brandstof of brandstofcomponenten gebruiken.

© 2020 carbonzeroit.com | Neem contact met ons op: webmaster# carbonzeroit.com